Zo beleef je een heerlijke én duurzame zomer

0
995

Tegenwoordig wordt duurzaamheid als zeer belangrijk beschouwd. Ook in de zomer is het belangrijk om rekening te houden met mens, dier en milieu. Gelukkig is dit niet moeilijk. Lees onze tips en beleef een mooie en duurzame zomer!

1 – Kom in beweging

Breng je vrienden mee, terwijl je plezier hebt en dagelijks aan lichaamsbeweging doet! Wist je dat goede huidverzorging in de zomer net zo belangrijk is als lichaamsbeweging?

2 – Kweek je eigen groenten

Zelf groenten en fruit kweken is ook leuk, gezond en uitgebalanceerd! Bovendien kun je elk voedsel gebruiken dat je kweekt en ervoor kiest om te grillen!

3 – Ontspan

Of het nu aan de rivier is, in het bos of in een nabijgelegen park, uitgaan is een geweldige manier om te ontspannen. Het is niet alleen prettig om naar buiten te gaan, het kan ook je angst verminderen.

4 – Geniet van de zon

Schotland staat misschien niet bekend om zijn zon… maar als die tevoorschijn komt, is er niets beters dan eropuit te gaan en te genieten van het klimaat!

5 – Zit niet binnen

Als je er de hele dag in zit, voel je je geïsoleerd. Waarom neemt u niet de tijd om even de tijd te nemen voor wat u doet om naar buiten te gaan en 5 minuten in het park te wandelen?

6 – Doe mee aan leuke sportactiviteiten

Waarom start je niet een nieuwe sportactiviteit met buitenactiviteiten, zoals klimmen, fietsen of hardlopen? Of misschien kun je een oefening doen die je vroeger deed, maar nu niet meer!

7 – Herbeleef jeugdherinneringen in het pretpark

Waarom laat je jouw innerlijke onschuld niet los en bezoek je een pretpark in de buurt? Hartstikke leuk!

8 – Spot dieren in het wild

Vogels kijken lijkt misschien achterhaald, maar het is erg leuk en het is goed voor je doorzettingsvermogen. Je kunt er ook een spel van maken. Waarom ga je niet naar buiten en doe je mee aan een spel met je goede vrienden en kijk wie de meeste vogels kan vinden in 10 minuten?