Wat doe je tijdens je eerste afspraakje?

0
4380
activiteit eerste afspraak

Je eerste afspraakje komt er aan en wat ga je dan doen? Je hebt verschillende mogelijkheden. We leggen het graag aan je uit zodat je meer inspiratie hebt. Lees alles op je gemak door en dan kun je eens nagaan wat jij graag zou willen doen. Vraag ook aan je date wat hij of zij graag doet en maak er dan een mooie avond of middag of dag van! Als het namelijk gezellig is, dan vliegt de tijd.

Naar de film

Lekker even samen er tussenuit, naar de film. Welke bioscoop kies je? Welke soort film? Een korte of lange film? Een film met of zonder pauze? Het kan nog lastig zijn om een keuze te maken, maar samen kom je er vast wel uit. Na de film kun je nog even napraten over hoe de film is geweest en dan later nog eens als herinnering. Het zal een mooie tijd worden en ook zo leer je elkaar kennen.

Een hapje eten en wat drinken

Samen een hapje eten en een drankje doen, wat ook erg leuk kan zijn tijdens een gesprek. Je hebt samen wat te doen, en je kunt direct elkaar beter leren kennen. Bekijk goed waar je gaat eten, zoek je wat romantisch of iets waar je zelf ook wat kunt doen zoals wokken?

Een wandeling maken

Het is goed om een wandeling te maken samen, het is ontspannend en goed voor lichaam en geest. Als je beide van wandelen houdt dan kun je ook een bepaalde route lopen en zo de omgeving verkennen samen.

Wat actiefs doen

Je zou kunnen denken aan bungeejumpen, of skaten, of vliegeren of alles wat je maar kunt bedenken. Er zijn zoveel dingen die je samen kunt doen, brainstorm samen eens wat er allemaal kan en dan kom je op de leukste ideeën en dan kun je een keuze maken wat je samen gaat doen.

Naar de dierentuin of een pretpark

Ga samen een dagje weg naar de dierentuin bijvoorbeeld, een wandeling, een hapje eten en wat drinken. Je hebt samen een leuke dag en je bent even in een andere omgeving. Je hebt genoeg om te bekijken en daarover een gesprek aan te knopen. Zo zal het sowieso niet stilvallen dus daar hoef je niet bang voor te zijn.