Met deze cadeautjes maak je tijdens de feestdagen veel indruk

0
627

Tijdens de feestdagen is het tijd om mooie cadeautjes te kopen. Hartstikke leuk! De vraag is natuurlijk wel wat je moet kopen voor je geliefden. Met een paar bijzondere gadgets maak je altijd een goede keuze. Of het nu kerst is of Oud en Nieuw: met deze cadeautjes weet je jouw geliefden zeker te verrassen!

1 – Handmatige zonne-energie oplader

Tegenwoordig zijn er opladers beschikbaar die werken op zonne-energie. Een positieve ontwikkeling, want daardoor is het opladen van allerlei apparaten duurzaam en eenvoudig. Bovendien is het een fantastisch cadeau om te geven tijdens de feestdagen, zowel voor mannen als vrouwen.

Power bank

Met de handige ‘power bank’ is het zeer eenvoudig om je smartphone op te laden. Een zogeheten ‘power bank’ geeft energie geeft aan andere apparaten. Zo bevat deze oplader op zonne-energie maar liefst 10000 mAh. Daarmee kun je een smartphone 5 of 6 keer volledig opladen.

Sterk materiaal

De oplader is gemaakt van bijzonder sterk materiaal. Het is zelfs bestand tegen water en stof. Bij het aanschaffen heb je bovendien de keuze uit de kleuren blauw, oranje, zwart, groen en wit. Je kunt de ‘power bank’ gemakkelijk opladen via een USB kabel. Met deze fantastische gadget als cadeau maak je iemand ongetwijfeld heel blij.

2 – Magnetische oplader voor je smartphone en tablet

Iedere smartphone heeft een goede oplader nodig. Helaas gaat dit onderdeel nog wel eens kapot. In een dergelijke situatie is een magnetische oplader een fantastisch cadeau om te geven tijdens kerst. Deze handige gadget is geschikt voor iOS en Android. Bovendien kun je het ook gebruiken voor de tablet.

Cadeautjes met een gouden oppervlakte

Bijzonder genoeg bevat de magnetische oplader een oppervlakte van gouden contacten. Dit zorgt ervoor dat het apparaatje efficiënt werkt en zeer lang meegaat. Zodoende geef je met kerst een gadget cadeau waar iemand langere tijd van kan genieten.

Perfect voor de Apple

De magnetische oplader is een perfecte gadget voor een Apple computer. Het is namelijk in staat om informatie binnen enkele seconden naar de pc te verzenden. Bovendien heb je de keuze uit verschillende mooie kleuren. De magnetische oplader is namelijk verkrijgbaar in het zilver, goud of wit.

3 – De slimme fitness tracker voor iOS en Android

Tijdens de feestdagen wordt er natuurlijk volop genoten van lekker eten en drinken. In het nieuwe jaar moeten deze extra kilo’s er natuurlijk wel weer af. Door gezond eten en regelmatig bewegen bereiken mensen uiteindelijk hun streefgewicht. Een handige gadget om ze hierbij te helpen is de slimme fitness tracker voor iOS en Android.

Prachtig design

Met deze handige gadget heb je altijd een mooi cadeau tijdens kerst.
Ten eerste heeft dit polsbandje een mooi design. Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, grijs, blauw, geel en oranje. Kies de kleur die je het beste bij iemand vindt passen.

Meerdere functies

De fitness tracker is dankzij het sterke en waterbestendige materiaal geschikt voor elke situatie. Zo kun je er volop mee hardlopen en fietsen. De polsband meet onder andere je stappen en meet de afstand die je aflegt. Daarnaast geeft het aan hoeveel calorieën er zijn verloren en werkt het als een soort wekker. Wanneer iemand bijvoorbeeld te lang pauze houdt tijdens het sporten geeft de polsband een ‘seintje’.

Goede keuze

Deze gadget is ontzettend handig, omdat het iemand stimuleert om te bewegen. Het is altijd een goede keuze om deze gadget cadeau te geven. Je stimuleert je geliefden namelijk om voor een gezonde levensstijl te kiezen.