10 handige tips om succesvol te daten

0
1744

Online daten kan een van de meest opwindende en leuke dingen zijn die er bestaat. Maar soms zorgt het ook voor stress. De sleutel tot succes bij het daten is het volgen van deze 10 eenvoudige tips die je helpen de juiste eerste indruk te maken, je date geïnteresseerd te houden en gênante blunders te voorkomen.

Tip 1: Wees jezelf

Een van de grootste fouten die mensen maken bij het daten is dat ze proberen indruk te maken op hun date met al hun “spullen”. Als je een afspraakje wilt krijgen dan moet je jezelf zijn. Probeer niet te doen alsof je iemand anders bent. Wees jezelf. Op die manier kom je niet nep of nep over.

Tip 2: Neem de tijd om elkaar te leren kennen

Als je met vrienden uit bent en een leuke tijd hebt dan is het gemakkelijk om te denken dat je geen probleem zult hebben om een afspraakje met je vriend te krijgen. Maar als je niet de tijd neemt om je afspraakje samen te ontmoeten, dan heb je misschien geen kans op een tweede afspraakje. Neem de tijd om elkaar te leren kennen voor je op een afspraakje gaat. Zo kun je zien of er een klik is tussen jullie beiden.

Tip 3: Overhaast je niet

Er is niets erger dan overhaast in dingen stappen zonder er goed over na te denken. Als je je in een relatie haast dan stel je jezelf op voor mislukking. Zorg dat je weet waar je aan begint voordat je met iemand gaat daten. Stel vragen over haar familie, vrienden, baan en hobby’s. Zo ben je beter voorbereid om de relatie aan te kunnen.

Tip 4: Toon belangstelling

Als je je date geïnteresseerd wilt houden dan moet je haar laten zien dat je belangstelling voor haar hebt. Dit betekent niet dat je overboord hoeft te gaan, maar je moet op zijn minst belangstelling tonen. Blijf niet alleen maar verveeld en ongeïnteresseerd zitten kijken. Je zult haar aandacht verliezen als je dat doet.

Tip 5: Wees niet te ernstig

Je wilt niet te ernstig en saai overkomen. Serieus en saai zijn zal veel vrouwen afschrikken. Bedenk dat je geen clown hoeft te zijn. Wees gewoon jezelf en laat zien dat je plezier hebt.

Tip 6: Zorg goed voor jezelf

Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dit betekent dat je gezond moet eten en regelmatig moet bewegen. Dit zal je helpen er goed uit te zien en je goed te voelen. Het zal je ook helpen een afspraakje te krijgen en de date geïnteresseerd te houden.

Tip 7: Houd in gedachten dat hij of zij nog andere opties heeft

Denk niet dat jij de enige bent met wie hij of zij omgaat. Er zullen andere mannen en vrouwen zijn die ze zal ontmoeten. Vat haar afwijzing dus niet persoonlijk op. Het kan zijn dat je niet de beste match voor haar was.

Tip 8: Voorkom blunders

Blunders worden vaak veroorzaakt door angst. De meeste mensen die nog nooit gedate hebben zijn bang om iets verkeerd te doen. Maar dit is wel het laatste wat je wilt doen. Als je bang bent om iets te zeggen dan zul je uiteindelijk niets zeggen. Daardoor kan de relatie eindigen. Wees dus niet bang om met hem of haar te praten en haar vragen te stellen.

Tip 9: Neem de dingen niet persoonlijk op

Als je een afspraakje wilt krijgen en de relatie gaande wilt houden dan moet je de dingen niet persoonlijk opvatten. Zelfs als ze iets negatiefs over je zegt, is dat niet bedoeld om je te kwetsen. Het is gewoon een manier voor haar om haar frustraties te ventileren.

Tip 10: Geef nooit op

Als je wilt slagen met daten dan moet je het geduld hebben om op de juiste persoon te wachten. Als je te snel opgeeft dan zul je nooit iemand vinden. Dus geef nooit op, ook als het even niet lekker loopt.

We wensen je veel succes met daten!