Dit zijn de allerleukste relatiegeschenken

0
839

Het geven van een relatiegeschenk is een goede manier om de band met je opdrachtgevers en/of werknemers te verstevigen. Het geeft mensen namelijk het gevoel dat ze worden gewaardeerd. Daardoor blijven ze zich met hart en ziel voor jouw inzetten. Dat een relatiegeschenk helemaal niet duur hoeft te zijn, bewijst ons lijstje van leukste low-budget relatiegeschenken!

Kaartje met eigen ontwerp

Aan een relatiegeschenk hoeft gelukkig geen duur prijskaartje te hangen. Je kunt het namelijk prima zelf maken, waardoor je nog een origineel cadeautje geeft ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaart met een eigen ontwerp? Een mooie foto inclusief persoonlijke boodschap doet het altijd goed. Kaartjes voelen persoonlijker aan dan een e-mail of een bericht op Facebook. Je zakenrelatie krijgt het idee dat je echt moeite hebt gedaan voor de kaart. Je ontvangt veel waardering en misschien nog wel een kaartje of geschenk thuis of op kantoor!

Pakket met drankjes

We houden er van om te proosten. Wat is er een beter relatiegeschenk dan een drinkfles met het bedrijfslogo? Het is duurzaam en je komt regelmatig onder de aandacht bij je klant(en). Je kunt de drinkfles eventueel ook in een pakket stoppen die je zelf hebt samengesteld. Combineer het bijvoorbeeld met een paar warme sokken en een aantal geurkaarsen voor de nodige gezelligheid en warmte.

Smullen van een chocoladereep met eigen wikkel

Bijna iedereen houdt van chocolade. Wist je dat je zelf een Tony Chocolonely reep met een eigen wikkel kunt maken? Ontzettend leuk om te doen, en aan het einde heb je een origineel relatiegeschenk! Het creëren van je eigen wikkel is gelukkig heel eenvoudig. Eerst kies je een eigen kleur of template. Vervolgens selecteer je een passende foto of afbeelding. Daarna is het tijd voor de versieringen, wat natuurlijk een heel belangrijk onderdeel is. Tenslotte schrijf je een leuke tekst om de wikkel compleet te maken.