Top 10 cadeaus voor mannen

0
1125
cadeau vaderdag

Een cadeau voor een man uitzoeken kan lastig zijn. Vaak als je ze vraagt wat ze willen dan weten ze het niet, of ze hebben eigenlijk alles al. Dit soort situaties vragen jou om creatief te zijn, want je wilt niet aankomen met een bon voor een winkel die ze waarschijnlijk nooit gaan gebruiken. In dit artikel laten wij je dan ook de top 10 cadeaus voor mannen zien, zodat ook jij het juiste cadeau kunt geven.

Cadeaus voor Vaderdag

Met Vaderdag zetten we onze vaders en de vader van je kind(eren) graag in het zonnetje, en daar hoort natuurlijk ook een cadeau bij. Heb je jonge kinderen, dan knutselen zij vaak op school al iets moois, maar je kunt dit natuurlijk ook zelf met ze doen. Wil je daarnaast ook graag een leuk cadeau geven, dan kan dit lastig zijn. Het liefst geef je jouw man of vader een cadeau waar hij iets aan heeft, of juist een grappig cadeau dat hij eigenlijk helemaal niet nodig heeft.

Een cadeau Vaderdag uitzoeken kan dus een heuse zoektocht zijn, zeker als je dit al jaren doet. Je doet er goed aan eerst voor jezelf te bedenken of je een nuttig of een grappig cadeau wilt geven, want dan kun je daar op selecteren. Raakt hij bijvoorbeeld altijd zijn sleutels kwijt, dan kun je een Bluetooth keyfinder aan hem geven. Is hij gek van films? Denk dan eens aan een kras poster. Hier kan op bijgehouden worden welke films al bekeken zijn, en welke nog niet.

Top 10 cadeaus

De top 10 bestaat uit cadeaus die voor vrijwel elke man geschikt zijn, en zowel gegeven kunnen worden op zijn verjaardag, als met Kerst of Vaderdag. Hierbij betekent het uiteraard niet dat het cadeau op de eerste plek het beste cadeau is om te geven, want iedere man is anders. Kijk dus vooral naar wat jouw man of vader leuk vindt, en wat je beter niet aan kunt schaffen.

  1. Een mooi horloge of een smart watch
  2. Drank, het leukste is een gepersonaliseerde fles
  3. Parfum
  4. Smart Home apparaten
  5. Benodigdheden voor de barbecue
  6. Verzorgingsproducten voor zijn baard of haar
  7. Bord- of gezelschapsspellen
  8. Games
  9. Nieuw gereedschap
  10. Boeken

Leuke cadeaus voor een verjaardag

Een cadeau voor hem verzinnen kan erg lastig zijn, zeker wanneer het niet om je man of je vader gaat, maar ook een oom of collega. Deze ken je vaak minder goed, en dus is het lastiger in te schatten wat hij leuk vindt. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat hij gewoon alles al schijnt te hebben, wat het nog lastiger maakt.

Toch is er nog steeds genoeg verkrijgbaar voor een leuk of nuttig cadeau, al zou je wel iets creatiever moeten denken. Bedenk ook hierbij weer eerst of je voor een grappig of een nuttig cadeau wilt gaan, en spreek daarnaast met jezelf een maximaal bedrag af. Dit maakt jouw zoektocht al iets makkelijker, waardoor de kans groter is dat je sneller zult slagen.