Eenvoudig je boodschappen thuisbezorgd

0
1698
boodschappen thuis

Boodschappen doen wordt steeds makkelijker. Zowel in de winkel als vanuit huis. Kun je in de winkel tegenwoordig bij vrijwel iedere winkel een scanner gebruiken en zelf afrekenen, thuis kun je gewoon heel makkelijk via je pc, tablet of smartphone de boodschappen bestellen. Dit kan al bij verschillende winkelketens.

Gemakkelijk je boodschappen doen

Wil je online je boodschappen bestellen, dan kan dit heel eenvoudig. Wel dien je hiervoor vaak eerst een account op de website aan te maken. Dit is handig omdat je hier verschillende bezorgadressen in kan zetten, bijvoorbeeld van je werk, je buurvrouw of je moeder. Daarnaast dien je ook aan te geven bij welke winkel je normaal gesproken je boodschappen doet, zodat er rekening kan worden gehouden met het assortiment, de prijs en de aanbiedingen.

Nadat je het account hebt aangemaakt kun je direct beginnen met het bestellen van je boodschappen. Er is geen minimum bestelbedrag en de bezorgkosten zijn maar €4,95. Bestel je echter voor €50,- of meer, dan is dit vaak gratis! Ook is er de optie om de boodschappen dezelfde dag nog in huis te hebben. Wanneer je voor 10:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog bij je bezorgd. Wel is dit afhankelijk van het filiaal, het assortiment en het bezorgschema. Je kunt je bestelling direct online betalen, maar je kan er ook voor kiezen dit aan de deur te doen op het moment dat je boodschappen worden bezorgd.

Alleen verse producten

Zodra je een bestelling hebt geplaatst wordt dit doorgestuurd naar het filiaal dat jij hebt aangegeven. Zij pakken vervolgens op de dag van bezorging al jouw producten persoonlijk in. Je hebt dus alleen maar verse producten die afkomstig zijn uit het filiaal bij jou uit de buurt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de boodschappen op te halen, dit dien je dan alleen wel tijdens het bestelproces aan te geven. Doe je in je eigen filiaal mee aan een spaaractie? Dan kun je daar ook verder mee sparen als je online je boodschappen besteld. Uiteraard gelden online dezelfde aanbiedingen als in de winkel, dus ook daarop loop je niks mis.

Bestellen voor een ander

Doordat je in je eigen account meerdere adressen in kan vullen, kun je ook boodschappen voor je bedrijf of een familie doen. Bijvoorbeeld voor je moeder die niet zo ver meer kan lopen, of die ene vriendin met een gebroken enkel. Je geeft dan gewoon het andere adres op, zodat de boodschappen daar bezorgd worden. Dit geldt uiteraard ook voor bedrijven. Zij kunnen alle boodschappen bestellen en het adres van het bedrijf doorgeven. Het bestellen van de boodschappen gaat voor bedrijven gewoon op dezelfde manier als voor particulieren.