Jouw bedrijfspand goed beveiligen? Dat doe je zo!

0
1917
pand beveiliging

Ben jij ondernemer? Dan heb je vast en zeker hard gewerkt aan het opbouwen van jouw bedrijf. De kans is zelfs aanwezig dat jouw bedrijf door de jaren heen ontzettend groot is geworden. In dat geval werk jij waarschijnlijk vanuit een eigen pand. Hartstikke makkelijk, want zo bevinden al jouw medewerkers zich op dezelfde locatie. Althans, tijdens kantooruren. In de avonduren is er hoogstwaarschijnlijk niemand aanwezig. En hier schuilt direct een gevaar in, zeker wanneer jouw bedrijfspand zich op een industrieterrein bevindt. Dit zijn namelijk geliefde plekken om in te breken in de avond of ’s nachts. Vooral panden die niet goed beveiligd zijn, moeten het vaak ontgelden. Jij wilt natuurlijk voorkomen dat ongewenste personen zich toegang kunnen verschaffen tot jouw bedrijf. Dit kan alleen door jouw bedrijfspand goed te beveiligen. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Zelf jouw pand beveiligen?

Veel ondernemers denken niet direct aan de veiligheid van hun pand. Vaak wordt gedacht dat degelijke sloten op toegangsdeuren wel voldoende zijn om ongewenste gasten buiten te houden. Een beetje inbreker laat zich hier vandaag de dag echter al lang niet meer door tegenhouden. Denk dus ook niet dat een inbraak uit te sluiten valt bij goed hang- en sluitwerk. Als extra ondersteuning kun jij natuurlijk een inbraakalarm plaatsen of camera’s ophangen. Er zijn genoeg ondernemers die deze zelf installeren. Het is echter maar de vraag of dit verstandig is. Een inbraakalarm en camera’s worden namelijk geregeld verkeerd geïnstalleerd. En bij een onjuiste installatie werken deze beveiligingsmiddelen natuurlijk niet. Het zelf beveiligen van jouw bedrijfspand is dan ook geen aanrader.

Laat inbraakbeveiliging plaatsen

Wil jij jouw pand beschermen met de meest moderne inbraakbeveiliging? Doe dan een beroep op Belcentrale Security. Er wordt namelijk moderne inbraakbeveiliging voor het MKB verzorgd door belcentralesecurity.nl. Dit bedrijf beschikt over een groot aantal beveiligingsadviseurs. Deze kunnen jou van dienst zijn bij het beveiligen van jouw bedrijfspand. Belcentrale Security komt bij jouw pand langs en brengt vervolgens advies uit over de veiligheid. Zo adviseren zij onder meer of het al dan niet nodig is jouw pand van een inbraakalarm te voorzien. Met zo’n alarm kun jij jouw pand in de avonduren, ’s nachts en in het weekend met een gerust hart achter je laten. Zodra er een inbreker voet in jouw pand zet, gaat het alarm direct af. De kans dat hij op de vlucht slaat, is zodoende bijzonder groot!

Lees ook: KPN stopt met ISDN. Wat nu? 

Denk niet alleen aan het pand zelf

Vroeger was een inbraak het voornaamste gevaar voor een bedrijf. Destijds moest er echt iemand fysiek aanwezig zijn om schade aan te richten en waardevolle spullen te bemachtigen. Dit is tegenwoordig echter niet meer het geval. Er wordt vandaag de dag namelijk ook steeds vaker digitaal ingebroken. Hierdoor zijn gegevens bijvoorbeeld lang niet altijd meer veilig. Ook voor wat betreft beveiliging op dit gebied kan belcentralesecurity.nl jou van dienst zijn. Dit bedrijf beschikt namelijk over de nodige beveiligingsadviseurs met de juiste kennis en jarenlange ervaring in de IT en telecom. Zo is Belcentrale Security onder meer gespecialiseerd in het beveiligen van computers en andere gegevensdragers waar gevoelige informatie van bijvoorbeeld klanten op staat.

De kosten van beveiliging

Het zo goed mogelijk laten beveiligen van jouw bedrijf brengt kosten met zich mee. Niet alleen moet er betaald worden voor de tussenkomst van Belcentrale Security, maar ook voor de aanschaf van verschillende systemen. Laat je hierdoor echter niet tegenhouden om jouw bedrijf te laten beveiligen. Het is namelijk een investering die alleen maar goed is voor jouw bedrijf. En wanneer jij jouw bedrijf laat beveiligen door Belcentrale Security, kost het je nooit teveel. Zij bieden beveiliging namelijk altijd tegen het scherpst mogelijke tarief aan. En dat ook nog eens zonder concessies te doen aan de hoge eisen die gesteld worden. Kortom: Belcentrale Security is de ideale partner voor het volledig beveiligen van jouw bedrijf!