Waarom je echt een maaltijdbox moet bestellen tijdens de feestdagen

0
1984
maaltijdboxen

Maaltijdboxen komen goed van pas tijdens feestdagen. Je krijgt namelijk verse ingrediënten én geweldige recepten in een box aan huis bezorgd. Dit scheelt je behoorlijk veel tijd en stress. De tijd dat je boodschappen moest doen in de supermarkt is toch echt voorbij. Voortaan laat je de box gewoon aan huis bezorgen. Wees wel op tijd met bestellen! Vanwege drukte kan de bezorging wat meer tijd kosten, en je wilt de ingrediënten natuurlijk wel op tijd in huis hebben.

Maaltijdboxen aanbieders

Tegenwoordig zijn er verschillende maaltijdbox aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan Marley Spoon, HelloFresh en de Allerhande Box. Steeds meer Nederlanders maken gebruik van hun service. Het is namelijk ideaal wanneer je het druk hebt. In een paar klikken heb je al een maaltijdbox besteld. De maaltijdboxen voor kerst zijn nóg leuker. Er zitten namelijk allerlei exclusieve ingrediënten in.

Lees ook: wat is een gezonde leefstijl

Hello Fresh kerstbox

De kerstbox van HelloFresh biedt de meeste keuze. Bij dit bedrijf kun je namelijk kiezen uit de Deluxe, Veggie, Gourmet of Feluxe Kerstbox. Deze maaltijdboxen zijn geschikt voor 2 tot en met 8 personen. De uiterlijke besteldatum van deze box is 18 december. Het wordt bezorgd op 23 of 24 december. De kosten variëren van 39,50 tot 99,50 euro.

Marley Spoon Kerstbox

Ook de Marley Spoon Kerstbox is zeker de moeite waard. Het biedt een heerlijke box aan voor 6 personen. De uiterlijke besteldatum hiervan is 17 december en je ontvangt het op 23 december. Voor 6 personen betaal je 99,95 euro. Eet smakelijk!