De leukste kinderkleding voor het voorjaar

0
3024
kinderkleding voorjaar

Het voorjaar staat alweer voor de deur en daar moet er weer nieuwe kleding komen in de kasten van de kinderen. Waarschijnlijk is de kleding van vorig jaar alweer veel te klein en dan moet er weer nieuwe kleding gekocht worden. Maar wat zijn nu dé trends van het voorjaar?

Kledingstukken mixen

Voor kinderen wordt er vaak gekozen om veel setjes te kopen. Dit is natuurlijk ook erg makkelijk, omdat ze dit altijd bij elkaar kunnen dragen en je dan niks bij elkaar hoeft te zoeken als ouder. Maar tegenwoordig zie je het veel meer gebeuren dat setjes juist gemixt worden. Die ene broek met dat andere shirtje, staat juist misschien wel erg leuk bij elkaar. Kijk daarom ook eens naar andere kledingstukken en laat je kind niet alleen maar setjes dragen. Wil je graag de kleding mixen van je kinderen of ben je op zoek naar leuke kinderkleding of een mooie Quapi zomerjas? Dan zijn er genoeg merken die leuke kinderkleding hebben voor jouw kinderen.

De kinderkleding trends voor het voorjaar

Wat je veel terug gaat zien is de retro stijl. Hierbij moet je denken aan de jaren 80, waar de afgezwakte pastels er veel waren. Niet alleen voor meisjes zijn deze kleuren erg leuk, maar ook de jongens kunnen dit zeker weten aan. Denk aan de kleuren: lila, geel en baby blauw.

Maar ook de ibizastyle kleding gaan we terug zien. Dit kan heel breed zijn en hier is dan ook erg veel keuze in. Denk bijvoorbeeld aan leuke sneakers onder een mooie linnen broek, maar ook lekkere truien met een shirt eronder. De kleuren waar je hierbij aan moet denken zijn oranje, bruin, geel en rood.

Ook de kleding wat lijkt op sportkleding ga je veel terugzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strakke lijnen met veel wit. Ook grote logos op shirts zijn hier niet te missen. Het is vaak een heel neutraal shirt met wat lijnen erop of een groot logo erop.

Lees ook: de panterprint jurkjes trend blijft

Ook een zomerjas mag zeker niet ontbreken in de kast

Wanneer je een jas moet gaan uitzoeken voor je kind is dat natuurlijk erg lastig. Zeker als ze al wat ouder zijn, dan hebben ze hun eigen mening en vinden ze nooit mooi wat jij mooi vindt. Het is daarom erg lastig om de geschikte jas te vinden voor je kind. Maar waar moet je nou aan denken als je een jas gaat kopen voor je kind?

Tip 1: Let goed op het model van de jas. Het is belangrijk dat je kind het juiste model aan heeft. Ze bewegen nog veel en willen juist nog erg graag spelen en daarom moet de jas wel lekker zitten. Hij moet dus niet te lang zijn, maar ook niet te los zijn.

Tip 2: Kies niet één jas, maar neem twee jassen. Voor je kinderen is het altijd handig om meerdere jassen in huis te hebben. De jas wordt snel vies omdat ze aan het spelen zijn en daarom is het fijn dat deze uitgewassen kan worden. Helaas gaat wassen niet altijd heel snel en daarom kan je het beste nog een extra jas in huis hebben. Zo kunnen ze altijd nog weer een andere jas aan doen.

Tip 3: Kijk vooral naar de kwaliteit van de jassen. Voor volwassen is het belangrijk om een jas te hebben met goede kwaliteit, maar ook voor kinderen is dit erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je kind het koud heeft als hij of zij buiten loopt. Ook wordt de jas veel gedragen en wordt er veel in gespeeld en daarom is het belangrijk om ook hiervoor goede kwaliteit te hebben. Een Tumble ‘N Dry zomerjas voor je kind is ook leuk en ook nog eens van goede kwaliteit.

Tip 4: Zorg ervoor dat de jas lekker zit. Het is ook belangrijk dat de jassen van je kinderen lekker zitten en ze ook nog eens lekker warm zijn. Wanneer ze lekker aan het spelen zijn, moeten ze niet het idee hebben dat ze een vervelende jas aan hebben en hierdoor juist niet meer kunnen spelen. Ze moeten dus genoeg ruimte hebben in hun jas.