Welke 5 smartphones maken grote indruk?

0
621

De smartphone: een apparaat dat niet meer weg te denken is uit ons leven. Het zijn kleine computers waar we werkelijk van alles mee doen. De tijd dat je er alleen mee kon bellen is allang voorbij. De 5 fantastische smartphones uit dit artikel zijn daar het perfecte voorbeeld van. Welke dat zijn lees je in dit artikel

1 – OnePlus 10 Pro

Misschien niet een van de populairste merken, maar smartphones van het merk OnePlus stellen niet teleur. Een van de modellen is de OnePuls 10 Pro en deze is ook vervaardigd met High-end hardware en heeft verder ook veelzijdige camera’s. De OnePlus 10 pro is een toestel dat kleurrijk en een soepel scherm heeft. De behuizing van de OnePlus 10 Pro is water- en stofdicht compleet met een IP68-certificering. De OnePlus 10 pro is zeker een smartphone om te hebben.

2 – Oppo Find X5 Pro

Het merk Oppo is ook een van de merken die het de laatste jaren ook goed doet wanneer het gaat om smartphones. Een van de modellen is de Oppo Find X5 Pro. De Oppo Find X5 Pro heeft een uniek design en dat wil zeggen dat je meteen opvalt met een in je hand. High end specificaties is wat je zeker kunt verwachten met de Oppo Find X5 Pro. Met twee 50 megapixels camera’s maak je de beste foto’s.

3 – Sony Xperia 1 III

De laatste jaren is het meer dan duidelijk geweest dat het merk Sony zich niet echt intensief op het produceren van smartphones heeft gericht. Maar de weinige modellen die op de markt zijn gebracht hebben wel een meesterlijk tintje. Een van de modellen is de Sony Xperia 1 III. Het gaat hier om een relatief smal toestel dankzij de schermverhouding. Speciaal voor de mensen die genieten van een leuke film is de Sony Xperia 1 III zeker een goede optie. Het toestel heeft namelijk een groot 6.5 inch display scherm en je wordt getrakteerd met 4K-resolutie kwaliteit.

4 – Samsung Galaxy Z Flip 4

De een-na-laatste model toestel op het lijstje is de Samsung Galaxy Z Flip 4. Dit toestel laat je zonder meer denken aan een oudere versie die al eerder door het merk Samsung op de markt is gebracht. De Samsung Galaxy Z Flip 4 is prachtig buigbaar en heeft een kleurrijk scherm. Met de Samsung Galaxy Z Flip 4 trek je zeker de aandacht als je midden in een menigte gecontact wordt.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De laatste duurzame smartphone die we toevoegen aan het lijstje is de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Het gaat hier wel om een smartphone waarbij je diep in je portemonnee moet gaan. Maar wie de Samsung Galaxy Note 20 Ultra in handen heeft, mag zich wel gelukkig prijzen van een smartphone van top formaat. Aan de voor- en achterkant heeft de Samsung Galaxy Note 20 Ultra camera’s waarmee je professionele foto’s kunt maken. Verder is er ook een touchpen waarmee je makkelijk kunt navigeren door de telefoon.