Vakantie in eigen land

0
856
4 kinderen op vakantie

Sinds corona zijn wij Nederlanders meesters geworden in het vieren van vakantie in eigen land! Daarom gaan we in dit artikel een aantal top bestemmingen bespreken waar u dit jaar in Nederland vakantie kan gaan vieren!

Een vakantiehuisje in Zeeland

Zorgeloos uw vakantiehuis huren doet u zeker goed in Zeeland! Er is zoveel in deze provincie te doen. U kunt langs alle mooie dijken rijden op een gehuurde fiets (of u kunt een fiets meenemen) of u kunt ervoor kiezen om mosselen te gaan vangen die u in de avond op het vuur gaat zetten. Een verse maaltijd zal niet bestaan! Het is de ideale bestemming als u even toe bent aan wat uitwaaien en daarom is Zeeland door zijn diversiteit een top bestemming in Nederland geworden om vakantie te vieren! Woont u in Zeeland? Verhuur uw huisje in Zeeland aan Nederlandse toeristen wanneer u zelf op vakantie gaat! Zo kunt u een extra zakcentje verdienen terwijl u weg bent van huis!

Een boomhut als vakantiebestemming

Naast een vakantiehuisje kunt u er ook voor kiezen om in een boomhut te overnachten! Tegenwoordig is een speciale overnachting een leuke manier om op vakantie te gaan en een boomhut is een ideale vakantiebestemming als u houd van natuur. Meeste boomhut verblijven zijn te vinden in de provincies Drenthe en Groningen en zijn daarom ook ideale plekken om een fietstocht te maken door de natuur. Bij sommige verblijven is de stad maar een uurtje rijden en daarom ideaal als i ook even wat cultuur wilt snuiven tijdens uw vakantie!

Verwijder uzelf compleet van de stad

Als u echt van het kampeer leven wilt genieten in luxe dan is dat zeker mogelijk. Nu is het ook mogelijk vakantieverblijven in Nederland te boeken in een luxe tent die voorzien is van verwarming, een bed en een kookstel. Daarnaast is er ook een kampvuur waar heerlijke marshmallows op gegaard kunnen worden. Verlies uzelf in de natuur waar deze camping staat en geniet van volle teugen van de natuur en de sterren die ’s nachts met de afwezigheid van stadsverlicht op u schijnen.

Of bedwelm uzelf in cultuur!

Als u de natuur juist zat bent kunt u zich ook in de cultuur onderdompelen! Boek een overnachting in een stad naar u keuze waar de cultuur te proeven is! Een aantal steden die wij kunnen aanraden zijn: Amsterdam, Tilburg en Maastricht. Hier kunt u genieten van de oude architectuur en tevens enorm goed shoppen terwijl u ook af en toe een museum bezoekt. Een stad overnachting is daarom ideaal voor een vriendinnen uitje!