Een massagestoel voor zakelijk gebruik

0
1787
massagestoelen

Een massagestoel op de werkvloer geeft medewerkers de mogelijkheid om in korte tijd helemaal op te laden. In slechts 15 minuten tijd worden aandachtspunten gemasseerd, waardoor bestaande klachten afnemen en mogelijke nieuwe klachten worden voorkomen. Door uw werknemers de kans te geven om maximaal te ontspannen zullen zij niet alleen minder stress ervaren, maar ook meer energie krijgen. Het gevolg is dat uw werknemers productiever worden en zich minder vaak ziek zullen melden. Een ander bijkomend voordeel is dat de werksfeer verbetert doordat werknemers ontspannen zijn. Tevens kunt u dankzij een elektrische massagestoel kosten besparen, omdat uitbesteding voor ontspanning niet meer nodig is. 

Onderhoudsvrij materiaal

De elektrische massagestoelen van Rhodos Wellness zijn vrijwel geheel onderhoudsvrij, waardoor u na aankoop aanzienlijk minder extra kosten hoeft te berekenen. De stoelen zijn voorzien van een ademend Microfiber bekleding. Deze bekleding heeft naast comfort nog vele andere voordelige eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de antibacteriële werking om te voorkomen dat bacteriën de kans krijgen om te groeien. Samen met de waterafstotende eigenschappen zal de bekleding geen nare geurtjes afgeven, waardoor de stoel comfortabel blijft. Is de bekleding toch onverhoopt vies geworden, dan is deze uitwisbaar. Zo blijft uw elektrische massagestoel nog een lange tijd mooi, zonder dat u hier echt moeite voor hoeft te doen. 

Geschikt voor intensief gebruik

Een elektrische massagestoel op de werkvloer zal natuurlijk regelmatig door verschillende personen worden gebruikt, waarbij iedereen een ander postuur en andere lengte heeft. Hiervoor is de massagestoel af te stellen naar de wensen van iedere gebruiker. De massagestoel op het werk moet natuurlijk, ondanks het vele gebruik, lang mee blijven gaan. De professionele massagestoelen zijn geschikt voor intensief gebruik. Hiervoor zijn de stoelen voorzien van duurzame bekleding waarmee de stoel beschermd wordt tegen beschadiging, ook als deze dagelijks wordt gebruikt.