Hoe maak je een professionele bedrijfswebsite?

0
1240

Het succes van jouw bedrijf is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn onder andere expertise, een goede marketingstrategie, een sterk product en een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. In het digitale tijdperk speelt een professionele website een minstens zo belangrijke rol in het functioneren van jouw bedrijf. Bij het maken van een professionele bedrijfswebsite komt veel kijken.

Professionele en betrouwbare bedrijfswebsite

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een goede website nodig. Zowel voor kleine ondernemers als grote bedrijven is het namelijk een visitekaartje naar buiten toe. Met een site die betrouwbaar en professioneel oogt trek je meer bezoekers, en dus potentiële klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat bezoekers vaak slechts enkele seconden een pagina bezoeken. Een mooie website trekt echter de aandacht van een potentiële klant. Zo zorgt leesbare content ervoor dat een bezoeker langer blijft hangen.

Professionele bedrijfswebsite laten maken

Onze professionals helpen u graag met het maken van een bedrijfswebsite. Zowel het maken van een gewone website als een webshop of boekingssysteem behoort tot de mogelijkheden. Met een professionele site weet je je te onderscheiden van andere ondernemingen. Daarmee ben je eventuele concurrentie de baas. kunt zowel de voorkant als achterkant van jouw site laten maken. In de computerwereld heet de voorkant ‘front-end’ en de achterkant ‘back-end’. Beide gedeeltes dienen er professioneel uit te zien voor bezoekers. De kans is groot dat je hiermee nieuwe klanten trekt, en de omzet van jouw bedrijf vergroot.

CMS-systeem

Naast de front-end en back-end bouwen professionals ook een zogeheten Content Management Systeem in (CMS). Dit betreft het besturingssysteem van een website. Wij maken gebruik van Typo3. Dit CMS systeem is namelijk erg gemakkelijk te gebruiken. Zo beschikt het onder andere over gedeelte een waarin u berichten kunt invoeren en aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan niejouwsberichten en artikelen. Dankzij het relatief eenvoudige CMS-systeem heb je geen ICT-ervaring nodig.

SEO

Erg belangrijk voor een succesvolle website is het optimaliseren van SEO. Deze term staat voor ‘search engine optimization’. Dit betekent dat jouw website goed vindbaar moet worden op zoekmachines zoals Google. Zo dienen de teksten op jouw site veel sterke keywords te bevatten. Professionals vertellen graag hoe je zelf de SEO van jouw site kunt verbeteren. Uiteraard vindt het maken van de website plaats in overleg met het bedrijf dat je inschakelt.