Zo kies je het perfecte kleed voor binnen of buiten

0
983

Buitenkleden of picknickkleden zijn helemaal hip. Je komt ze steeds vaker tegen in de gemiddelde Nederlandse tuin. Tegenwoordig heb je de keuze uit buiten en binnenkleden met verschillende kleuren en vormen. Je creëert er een waar kinderparadijs mee. Hoe kies je het perfecte kleed voor binnen of buiten?

Waarom een buitenkleed onmisbaar is

Een buitenkleed of picknickkleed is tegenwoordig onmisbaar. Je kunt ze namelijk overal gebruiken. Neem een buitenkleed bijvoorbeeld mee tijdens het kamperen. Leg het vlakbij de tent of camper in het gras of op de stenen, zodat je kind altijd een zachte plek heeft om te liggen of te spelen.

Water- en vuilafstotende onderlaag

Kies voor een buitenkleed met een een water- en vuilafstotende onderlaag, waardoor ze ideaal zijn als picknickkleed of om buiten op te spelen in de zomer. Dankzij de hoge kwaliteit kun je er bovendien meerdere zomers gebruik van maken. Neem vooral de tijd om buitenkleden en picknickkleden met een goede prijs-kwaliteitverhouding te kiezen.

Verschillende formaten

Let bij het kiezen van een buitenkleed of picknickleed altijd op het formaat. Het product moet natuurlijk wel op je balkon of in de tuin passen. Een buitenkleed is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens mooi ui. tHet fijne aan dit product is dat het extra sfeer geeft aan de tuin, het balkon of het terras. Dankzij de mooie kleuren en vormen kijken kinderen én volwassenen hun ogen uit.

Vloerkleed voor binnen: vintage

Vintage vloerkleden zijn fantastisch om huis te hebben. ‘Vintage’s never get’s old’ is een mooie Engelse uitspraak. Vintage is namelijk met liefde eerder gebruikt door iemand anders, wat het vloerkleed extra bijzonder maakt.

Speels

Vintage vloerkleden ademen vaak speelsheid uit. Je hebt de keuze uit verschillende patronen en kleuren die elke ruimte een eigen sfeer geven. Vintage liefhebbers zijn dol op producten die oude tijden doen herleven.

Unieke vloerkleden voor unieke persoonlijkheden

Bedenk voordat je een vintage vloerkleed koopt waar je het wil plaatsen. Een vintage vloerkleed past perfect in verschillende ruimtes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kinderkamer? Het geeft deze ruimte een unieke sfeer. Bovendien heeft jouw kindje op het zachte vloerkleed een zachte plek om te liggen of te spelen.