Je tas inpakken voor vakantie: zo doe je dat

0
909

Het is zomer! Tijd om de auto te pakken en naar het dichtstbijzijnde strand te gaan. Of misschien ga je wel kamperen. Je zult je spullen moeten inpakken. Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je alles inpakt wat je nodig hebt? Hier zijn wat tips voor het inpakken van vakantiespullen.

Tip 1: Bekijk je bagage eens goed

Zorg ervoor dat je alle benodigdheden hebt die je nodig hebt. Als je inpakt voor een vakantie, houd dan rekening met de lengte van je reis. Als het een lange is, kun je overwegen om licht in te pakken. Als je bijvoorbeeld een familiereis naar Hawaï maakt, kun je beter veel kleren meenemen omdat je dan niet kunt gaan winkelen. Je kunt later altijd nog meer kleren kopen. Als je gaat kamperen, zorg dan dat je voldoende voedsel en water bij je hebt. Misschien wil je ook een EHBO-doos inpakken.

Tip 2:Pak je tas vroeg in

Dit geeft je de kans je lijst af te vinken en alles op volgorde te zetten.

Tip 3: Houd rekening met wat je meeneemt

Je realiseert je misschien pas hoeveel spullen je nodig zult hebben als je eenmaal op je vakantiebestemming bent. Bijvoorbeeld, als je kinderen hebt, zul je waarschijnlijk speelgoed nodig hebben. Als je met vrienden of familie op reis gaat, zul je genoeg eten voor iedereen moeten inpakken.

Tip 4: Pak je koffers in zoals je dat voor elke andere reis zou doen

Dit houdt in dat je kleren opvouwt en in je koffer stopt. Vergeet ook je toiletspullen niet in te pakken. Vergeet niets.

Tip 5: Zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt

Misschien wil je wat extra meenemen voor het geval er iets misgaat.

Tip 6: Zorg ervoor dat je alles bij je hebt wat je nodig zult hebben

Als je met kinderen reist, wil je misschien een kinderwagen of een draagzak meenemen. Misschien wil je ook een autostoeltje meenemen als je kleine kinderen hebt.

Tip 7: Neem ook deze extra spullen mee

Vergeet niet spullen mee te nemen zoals zonnebrandcrème, insectenspray en insectenwerend middel. Neem ook een zaklamp mee, vooral als je ’s nachts op reis gaat.

Tip 8: Houd rekening met je bestemming

Wordt het er warm? Ga je veel tijd buiten doorbrengen? Zo ja, dan wil je misschien comfortabele schoenen meenemen.

Tip 9: Neem speelgoed mee als je met kinderen reist

Als je met kinderen reist, wil je misschien hun favoriete speelgoed meenemen. Als je gaat wandelen, wil je misschien extra kleren meenemen.

Tip 10: Houd rekening met het weer

Als het gaat regenen, wil je misschien regenlaarzen of een poncho inpakken.

En vergeet ook deze spullen niet..

Tenslotte nog een kleine paklijst:

  • Paspoort
  • Fototoestel
  • Medicijnen
  • Zwemkleding
  • Zonnebril
  • Handdoeken