Een weekend weg met het vliegtuig? Dit zijn de mogelijkheden

0
1348
Depositphotos_44532821_S

Ga je een weekend weg met het vliegtuig, op familiebezoek of bijvoorbeeld voor een korte zakelijke reis? Dan is het goed om na te denken over hoe je naar het vliegveld gaat. Daarnaast is het goed om na te denken over wat je moet meenemen en zorg je er uiteraard voor dat je alle papieren bij je hebt.

Naar het vliegveld toe

Natuurlijk kun je met het openbaar vervoer naar het vliegveld toe gaan. Je hoeft dan niet met je auto naar het vliegveld toe, of iemand te vragen jou te brengen. Echter moet je met het OV wel rekening houden met vertragingen of stakingen, kun je niet al teveel bagage meenemen en als je overdag reist, is het waarschijnlijk ook nog erg druk.

Je kunt echter ook kort parkeren Eindhoven airport, wat een ideale uitkomst is. Onder kort parkeren wordt verstaan dat je maximaal 3 dagen geparkeerd staat, wat voor een weekend dus helemaal prima is. deze parkeerplekken staan niet direct op het terrein van het vliegveld, waardoor je ook nog eens in de kosten bespaard. En je hoeft ook niet na te denken over hoe je dan op het vliegveld komt, want je kunt gebruikmaken van de shuttle service nadat jij je auto geparkeerd hebt.

Een andere optie is door te parkeren bij Eazzypark. Zij maken gebruik van valet parking, dus je kan zelfs voor de vertrekhal uit je auto stappen met al je bagage, en een medewerker van Eazzypark doet de rest voor je. Je auto wordt op een verhard terrein geparkeerd en je kilometerstand wordt geregistreerd zodat je kan zien dat er niet mee gereden is. het terrein van dit park is voorzien van camerabewaking.

Welke spullen neem je mee?

Uiteraard zorg je ervoor dat je voldoende kleding meeneemt voor het weekend. Denk ook aan zakelijke kleding als het een zakenreis betreft, of een net pak als je naar een restaurant gaat voor bijvoorbeeld een bespreking of verjaardag. Daarnaast zorg je ervoor dat je je paspoort bij je hebt, je vliegticket en alle andere belangrijke papieren. Denk aan het reserveringsbewijs voor het hotel waar je overnacht. Vergeet ook je laptop niet als dat nodig is, je telefoon en uiteraard je opladers.

Zorg ervoor dat iemand de belangrijkste gegevens heeft van waar je verblijft. Mocht het zo zijn dat er iets aan de hand is, en jij bent telefonisch niet bereikbaar, dan kunnen ze altijd het hotel bereiken waar je verblijft. Je hoopt natuurlijk dat het niet nodig is, maar het is altijd goed je gegevens aan een familielid door te geven voor het geval dat.