Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geld lenen & Lening Afsluiten 

Hypotheekverkopen sterk gedaald

12:26, 17/3/2009  ..  1 comments  ..  Link
De hypotheekverkopen in Nederland zijn vanaf de tweede helft van vorig jaar met 45 procent ingezakt als gevolg van de kredietcrisis. Dat blijkt uit een intern document van bankverzekeraar ING, dat in handen is gekomen van televisiestation RTL-Z.

Een woordvoerder van ING bevestigde het cijfer donderdag. ING is zelf ook geraakt door de ingezakte hypotheekmarkt. Intern rekent ING nu nog op 66.000 hypotheekaanvragen in 2009, terwijl eerder was uitgegaan van 110.000. ING hoopt 76.000 offerteaanvragen te ontvangen, waarmee het marktaandeel 15 procent zou bedragen.

ING gaat banen schrappen bij het hypotheekbedrijf wegens “de nieuwe omstandigheden in de markt”. De woordvoerder zegt dat het gaat om “minder dan 10 procent van het totaal van minder dan duizend mensen”. De reductie maakt onderdeel uit van een vorige maand aangekondigde reorganisatie, waarbij in totaal 2700 arbeidsplaatsen verdwijnen.

De woordvoerder van ING stelde dat het aantal hypotheekaanvragen in januari en februari weer is gestegen met 20 procent. Woensdag meldde de vereniging van ontwikkelaars en bouwondernemingen NVB dat de misère op de woningmarkt lijkt te verergeren. De verkoop van nieuwe woningen zou in januari en februari 60 tot 70 procent zijn gedaald.


Leave a Comment 

Re:

10:33, 14/9/2011  ..  Posted by Russell31Leslie     
People in all countries take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> from different banks, just because it's comfortable and fast.

{ Last Page }   { Page 4 of 4 }   { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Lenen
Aanbieders leningen
Hoeveel kan ik lenen
Bereken lening
Geld lenen
Geldlening
Geld aanvragen
Lening informatie
Hypotheek aanvragen
Online geld lenen
Snel geld lenen

Categories


Recent Entries

Jongeren gek op lenen
Ontslag gedekt bij hypotheek: betalingsachterstand mag!
Sluit hypotheek over voor meer zekerheid
Hypotheekverkopen sterk gedaald

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer