Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gitaar spelen

Gitaar online kopen?

17:36, 16/9/2015 .. 0 comments .. Link

Als beginner wil je natuurlijk een goeie gitaar voor weinig geld. Veel gitaristen zeggen dat deze twee niet samen gaan. Dat klopt ook wel, maar toch is het mogelijk om een gitaar te kopen voor een zacht prijsje. Je zult dan meteen wel denken aan een gitaarwinkel, maar het kan ook anders. Namelijk je gitaar online kopen. Jammer genoeg denken veel mensen dat online een gitaar kopen zonde van het geld is. Een gitaar kan immers beschadigen of je krijgt niet wat je besteld. Allemaal angsten die bij veel (en vooral oudere) klanten zich nog voordoen. Gelukkig is de logistiek de afgelopen jaren zo erg verbeterd. Dat je zelfs de raarste dingen online kunt bestellen en die dan ook nog eens picobello worden afgeleverd! Dus de vraag is: “koopt u uw gitaar al online?”

Wat is het voordeel van online kopen?

Online kopen heeft vele voordelen. Te denken aan levertijden, ruim assortiment en optimaal vergelijken met andere aanbieders. Veel webshops geven daarbij eens in de zoveel tijd leuke kortingen. Met trackingsmethodes kun je de kortingen bijhouden en zo op het juiste moment uw gitaar bestellen. Mocht je toch een beetje achterdochtig zijn over deze methodes. Kijk dan eens naar de service die veel webshops leveren. Bevalt de gitaar je niet, geen probleem! Gratis retourneren is bij veel webshops mogelijk. Neem bijvoorbeeld het welbekende Bax-shop. Een groot assortiment met scherpe prijzen. Er zijn zelfs handgemaakte gitaren te koop met bedragen van 10.000 euro!

Waar een gitaar online kopen?

Nu ben je zover dat je online wel een gitaar wilt kopen, maar waar kun je het beste online je gitaar kopen? Natuurlijk moet je eerst een vertrouwelijke webshop vinden. Bij wijze van spreken is een website die ‘Koopuwgitaarbijjantje.nl’ niet geschikt. Wel zijn webshops bekend van tv, zoals bol.com en bax-shop.nl wel geschikt. Als wij u een tip mogen geven dan zouden we zeggen koop uw gitaar bij bax-shop.nl. Qua service, levertijd, kwaliteit en prijs zit je hier op de juiste plek. Mocht de gitaar toch niet bevallen retourneren is mogelijk wanneer jij wilt, mits je binnen de retourneer tijden zit (vaak een maand).Waarom een gitaarkoffer?

18:43, 11/9/2015 .. 0 comments .. Link

Veel mensen zien het nut niet in van een gitaarkoffer. Wat misschien op het eerste gezicht nog helemaal zo gek niet is. Want, tja! Wat heb je aan een gitaarkoffer als je toch bijna nooit reist. En dan nog niet eens gesproken over de ruimte die z’n gitaarkoffer in beslag neemt. Nee mij niet gezien, denken de meeste dan en dat is jammer! Want een gitaarkoffer heeft veel meer voordelen dan nadelen. Natuurlijk snappen we het idee en hoe mensen er bij komen, maar laten we eens wat feiten onder elkaar zetten. Eerst maar eens uitleggen wat een gitaarkoffer precies is.

Wat is een gitaarkoffer?

Een gitaarkoffer is een koffer die gemaakt kan zijn uit vele verschillende soorten materialen. Eén ding wat alle gitaarkoffers gemeen hebben is dat ze je gitaar beschermen tegen beschadigingen. Een gitaartas of gitaarhoes hebben deze functie dan weer niet. Deze zijn vooral bedoeld voor het makkelijk verplaatsen van de gitaar tijdens het reizen. Nu maakt dat al een groot verschil. Een wel bijkomend nadeel is dat een gitaarkoffer best wel zwaar kan zijn. Nu heb je de echte koffers in de vorm van een gitaar, maar je hebt ook de welbekende vierkanten koffers. Vooral bedoeld voor het compact opslaan en vervoeren van gitaren naar Concerten.

Waarom een gitaarkoffer?

Waarom niet zou je bijna kunnen zeggen! Nee als het gaat om een goede bescherming van de gitaar kan een gitaarkoffer niet ontbreken. Niet alleen voor de bescherming van fysieke beschadigingen, maar ook voor de bescherming van stof. Stof? Ja je hoort het goed. Stof en vuil zijn namelijk een grote boosdoener als het gaat om beschadigingen. Op het eerste oog zie je het niet al te goed, maar uiteindelijk heeft het wel enige effect op de status van je gitaar. Iets wat je had kunnen voorkomen met een gitaarkoffer. Nu moet je het voor de prijs ook niet laten, de meeste koffers zijn al te koop voor 50 euro.

 Gitaar plectrum een must have!

18:17, 9/9/2015 .. 0 comments .. Link

plectrums  in verschillende kleurenEr zijn vele meningen over een gitaar plectrum. De ene vindt het zonde van zijn geld, maar de ander kan niet meer zonder. Wat is nu waar en is een gitaar plectrum echt wel zo goed als er wordt gezegd? Eén ding is wel te zeggen, voor het geld hoef je het niet te laten. Een gitaar plectrum is namelijk al te koop voor minder dan 40 cent. Natuurlijk zijn er wel duurdere varianten, bestaande uit aluminium, hout of glas. Gelukkig hoef je je verder daar niet zo druk over te maken. Begin eerst maar eens met een simpel setje van 10 stuks. Nu hebben we al een klein beetje verteld waarom je een plectrum moet kopen, maar verder nog niks inhoudelijk over wat een plectrum is.

Wat is een plectrum?

Een plectrum is een dun plaatje bestaande uit: hout, plastic, glas, aluminium en nog veel meer materialen. Het heeft een bollige vorm aan de ene kant en een puntige vorm aan de andere kant. De bollige vorm hou je vast tussen duim en wijsvinger. Met de puntige vorm sla je de snaren aan van de gitaar. Een plectrum heeft de volgende voordelen:

  • Het is veel makkelijker om iedere snaar apart aan te slaan;
  • Beginners hebben geen last van gevoelige vingers;
  • De klank is mooier (meningen verschillen hierover).

Nu weet je dus al een klein beetje wat een plectrum is, maar we gaan het nog even kort hebben over de soorten plectrums.

Soorten gitaar plectrums?

Zoals je al had gemerkt bestaan er een heleboel verschillende gitaar plectrums. Alles wat je kunt bedenken is wel te koop. En is de plectrum die jij zoekt niet te vinden? Geen probleem het zelf ontwerpen van een gitaar plectrum kan ook! Belangrijk om te weten is dat een gitaar plectrum verkrijgbaar is in verschillende diktes. Hoe dikker het materiaal hoe beter de gitaar plectrum uitvoert wat jij wil.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Gitaar online kopen?
Waarom een gitaarkoffer?
Gitaar plectrum een must have!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer