Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

E-Books


ipad ebooks.jpg

Ebooks

Ebooks

Startpagina's

ebooks.begincool.nl

ebooks.bestelinks.nl

e-book.linksstart.nl

Blogs

Mijn e-books

E-book

E-boek

Wat zijn e-books, wat zijn interessante e-books, hoe lees je e-books.

Home | My Profile | Archives | Friends

Booktrack levert geluidseffecten bij e-books

Posted at 16:22 on 30/8/2011
Is het een slim idee of een zeer onzinnige toevoeging aan het ebook? Booktrack levert sinds kort muziek en geluidseffecten bij e-books. Het kan geprobeerd worden aan de hand van het Engelstalige boek van Sherlock Holmes. Deze is zowel op de Iphone als op de Ipad te installeren. De geluidseffecten bevinden zich aan de rand van het scherm onder een pijltjes toets. Hier kan het in of uitgeschakeld worden. Via deze geluidseffecten wordt geprobeerd het gevoel van een film na te bootsen. De geluiden versterken het verhaal en laten je meer meevoelen met de gebeurtenissen. De geluidseffecten klinken automatisch afgestemd op je leessnelheid.

Naast Sherlock Holmes zullen er nog meer titels beschikbaar komen met deze functie. Een gedeelte hiervan zal gratis zijn waaronder de Avonturen van Huckleberry Finn, Peter Pan, De Drie Musketiers, Jane Eyre, Romeo en Julie en Pride and Prejudice. Deze zijn in onder meer de App store te vinden.

Het grote nadeel van deze functie is dat het slechts via tablets te luisteren is en niet via de E-readers. Hierdoor kan een gedeelte van de ebook lezers niet gebruikmaken van deze functie.

Post A Comment!<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer