Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

E-Books


ipad ebooks.jpg

Ebooks

Ebooks

Startpagina's

ebooks.begincool.nl

ebooks.bestelinks.nl

e-book.linksstart.nl

Blogs

Mijn e-books

E-book

E-boek

Wat zijn e-books, wat zijn interessante e-books, hoe lees je e-books.

Home | My Profile | Archives | Friends

Ebook lezen

Posted at 15:21 on 30/8/2011
Als je graag ebooks of digitale boeken wilt lezen zul je daarvoor op zijn minst een pc, e-reader, of tablet pc voor nodig hebben. In dit artikel kun je lezen hoe je op de verschillende apparaten een ebook kunt lezen.
Voor eigenlijk alle apparaten heb je speciale software nodig om jouw ebook te kunnen lezen.
PC/ desktop
Wil je een e-book op de pc/ desktop lezen, dan heb je software nodig met DRM (Digital Rights Management), deze software zal PDF en ePub bestanden moeten kunnen ondersteunen. Met de software van Adobe Digital Editions kun je ePub bestanden lezen. Deze software is gewoon gratis te downloaden en hoeft ook maar een keer te worden gedownload.
Voor het installeren van deze software heb je Windows of MAC (OSX) nodig. Als je nog nooit ADE hebt geinstalleerd zul je je een keer moeten registreren, waarna je een eigen gebruikersaccount krijgt. Vervolgens kun je de software installeren en je e-books makkelijk vanaf de pc lezen.
E-readers
Er zijn ook e-readers die speciaal gemaakt zijn om je digitale boeken te kunnen lezen. Met deze e-readers kun je overal je favoriete boeken lezen.
 Android tablet of iPad tablet pc
Tegenwoordig zijn de tablet PC's erg in trek. Vooral de iPad is erg populair, maar ook andere tablets zoals de Samsung Galaxy Tab of Archos Tabs ziet men steeds vaker in het dagelijks leven. Voor zowel tablets als e-readers kan dezelfde software gebruikt worden die we eerder al vermeldden. Installeer ADE van Adobe, waarna je eenmalig een account hoeft aan te maken, zodat je voortaan zonder problemen je favorieten boeken in de trein, op vakantie of gewoon lekker lui in de bank kunt lezen.
Post A Comment!<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer