Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ongelooflijk cool weekendje op hotel in Barcelona

9/3/2010 - Barcelona: de ultieme garantie voor een bom van een citytrip!

hotel barcelona

Logeren in een hotel in Barcelona en het bezoeken van de belangrijkste hoogtepunten van de stad is een ideale manier om een heerlijke citytrip te beleven. Een van de mooiste steden van Spanje, Barcelona, met een unieke, Catalaanse charme. U zult dat laatste meteen merken bij een bezoek aan Las Ramblas vanuit uw hôtels Barcelona. Parc Guell beschikt ook over een aantal prachtige tegelkunstwerken van de wereldberoemde Antoni Gaudi.

hotel barcelona

Parc de la Ciutadella is het favoriete park van toeristen naar Barcelona en de perfecte plek om eens heerlijk te ontspannen in de zon (of schaduw). Er zijn een aantal musea en galerieën die u tijdens uw weekend in Barcelona zeker zullen weten te bekoren. Het Picasso Museum is de meest bekende onder hen, met een grote collectie van schilderijen en keramiek gemaakt door de beroemde kunstenaar. Het is net zo bekend als pakweg musea in Rome. Het merendeel van de accommodaties in Barcelona zijn gelegen in de buurt van de pubs en restaurants van de stad. Boqueria Markt is een opwindende markt voor levensmiddelen en een ware must om te bezoeken. De winkelstraten van de stad zijn ook een van de belangrijkste hoogtepunten tijdens je citytrip Barcelona.

Post A Comment!

<- Last Page • Next Page ->

About Me

De stad Barcelona, in het noordoosten van Spanje in Cataloni, heeft ontzettend veel te bieden. Wie kiest voor een weekendje weg op hotel in Barcelona wordt op zoveel moois getrakteerd! Zowat de meest interessante stad die ik ooit bezocht heb!

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer