Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ongelooflijk cool weekendje op hotel in Barcelona

19/1/2010 - Spanje's parels: Cordoba, Cadiz en Madrid

Cordoba: oudste stad van Europa

hotel cordoba

Cordoba is een drukke maar gezellige Andalusische stad met vele fascinerende bezienswaardigheden, winkels, restaurants en bars. Liefhebbers van kunst, geschiedenis en cultuur komen dan ook graag op citytrip naar een hotel in Cordoba. De eerste stopplaats in de stad is de Mezquita, de Spaanse moskee. Het werd gebouwd in de 8e eeuw nadat de Moren Spanje waren binnengevallen. Het Alcazar van de christelijke Koningen is nog zo'n indrukwekkende plaats die gasten van hotels in Cordoba zeker zullen waarderen. Tijdens uw verblijf in uw Cordoba hotel, kunt u ook een bezoek brengen aan de straten van de Juderia (de Joodse wijk) het Stierengevechtmuseum en het Museo de Bellas Artes. Een glas drinken in artisanale bars en dineren in fijne restaurants zijn ook niet te missen in Cordoba.

Cadiz: poort naar het westen

hotel cadiz

Cadiz in Spanje is een geweldige plek om weg te komen van een drukke stadsleven en te genieten van een ontspannen vakantie. Cadiz hoteles bieden vaak een zeer huiselijke en rustige sfeer die de meeste van de toeristen zoeken. Daarnaast zijn er een schat aan mogelijkheden om jezelf te vermaken. De oude grootse kathedraal met een gouden koepel is geliefd bij alle bezoekers van Cadiz Hotels. Het Museum voor Schone Kunsten en het Archeologisch museum in Plaza de Mina bieden een aantal uitstekende tentoonstellingen die ontzettend de moeite waard zijn. Een dag doorbrengen op het strand van Cadiz wordt ook gewaardeerd. Op Hotel à Cadiz, zult u zich zeker niet vervelen!

Madrid: Spanje's hoofdstad in het hart van het land

hotel madrid

Op citytrip naar een van de Madrid hotels krijgt u alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie of citytrip. Madrid is verrassend modern en eigentijds en is echt een unieke stad. Een van de interessante bezienswaardigheden die u op Hotel in Madrid zeker moet gaan zien is de Plaza de Cibeles. Na een tocht rond de stad kunt u ontspannen in de buurt van de Cibeles-fontein in het midden van het plein. Palacio de Communicaciones is een andere interessante bezienswaardigheid te bezoeken tijdens uw citytrip Madrid. Toeristen maken ook graag uitstapjes naar plaatsen zoals oude Moorse wijk van Moreria, de Puerta del Sol, het Reina Sofia museum en het pretpark in Casa de Campo.

Post A Comment!

<- Last Page • Next Page ->

About Me

De stad Barcelona, in het noordoosten van Spanje in Cataloni, heeft ontzettend veel te bieden. Wie kiest voor een weekendje weg op hotel in Barcelona wordt op zoveel moois getrakteerd! Zowat de meest interessante stad die ik ooit bezocht heb!

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer