Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Afvallen met fatburners | Gemakkelijk en snel

Afvallen en voeding

Posted in vetverbranden

Afvallen is voor de gemiddelde persoon met overgewicht erg moeilijk, de motivatie is vaak ver te vinden, het gezond eten en al dat sporten is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is handig om te weten dat afvallen voor 70 % uit goede voeding bestaat en maar 30 % uit het sporten. Het eten is dus belangrijker! Je kunt dus ook goed afvallen zonder te sporten, maar door gezond te eten. Natuurlijk versnelt het sporten het wel, zoals krachttraining of sprinten. De algemene gezondheid staat voor een half uur per dag bewegen, als je wil afvallen moet je dit zeker omhoog halen. 

Wat moet je eten om af te vallen?

Er moet goed gegeten worden, goede voeding zorgt voor veel energie die je nodig hebt om te kunnen bewegen, en dus af te vallen. Deze energie moet via eiwitten, koolhydraten en vetten binnen gekomen worden. Deze energiebronnen worden alle drie op het lichaam verteerd op een andere manier. Al deze drie energiebronnen hebben een invloed op het vetverbranding en dus uiteindelijk het afvallen. Zo zorgen koolhydraten voor een langzame vetverbranding, hierdoor kom je dus gewicht aan. Gezonde vetten en eiwitten zorgen ervoor dat de vetverbranding juist sneller gaat, hierdoor verlies je dus eerder gewicht. Het is dus beter om eiwitrijke voeding te eten zodat het afvallen sneller gaat.

Voorbeelden van gezonde vetten en eiwitten zijn vis, vlees, eieren, zaden, noten en bepaalde groenten. Met dit soort eten zal je direct meer lichaamsvet verbanden.

Probeer zo min mogelijk suikers te eten

Suiker bevat niet één voedingsstof en bevat bijna alleen maar calorieën. Door suiker gaat het lichaam juist minder vet verbanden, het lichaam gaat dan juist vet opslaan! Dit is wat je wilt voorkomen met het afvallen.

 

Afvallen met het Paleo dieet?

Het Paleo dieet is een dieet dat gericht is op natuurlijke voeding, dit is namelijk het beste voor het lichaam. Het Paleo dieet is voor iedereen die af wil vallen of gewoon weg gezond wil eten! In Amerika heeft dit dieet al enorme bekendheid gemaakt, in Nederland is het nog niet zo bekend. Dit dieet is erg simpel, het gaat er bij het Paleo dieet niet om hoeveel calorieën je eet,  maar om wat je eet, de kwaliteit dus! Het Paleo dieet bestaat dus uit natuurlijke voeding zoals vlees, vis, groenten, fruit, noten en zaden. Het gaat er hier dus om dat je geen geproduceerd eten eet, maar alles puur natuur.

Paleo voorbeelden:

Alle noten zoals amandelen, cashewnoten, hazelnoten, pecanoten en walnoten. Alle groente, dus onder andere wortels, spinazie, broccoli, bloemkool en nog veel meer. Al het vlees, behalve het bewerkte vlees dat bijvoorbeeld ingeblikt is. Ook al het fruit hoort bij het dieet, dus appels, bananen, druiven en ga zo maar door.

11:13 - 1/11/2014 - post comment


Last Page Next Page
Description
Afvallen kan op vele manieren, een snelle en goede manier is om gebruik te maken van fatburners.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Afvallen en voeding
- Alles over de verschillende soorten supplementen
- Alles over fatburners
Hosting door HQ ICT Systeembeheer