Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Afvallen met fatburners | Gemakkelijk en snel

Alles over de verschillende soorten supplementen

Posted in vetverbranden

Wat zijn supplementen

Supplementen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, het is een aanvulling op de voeding. Supplementen hebben meerdere voordelen, maar moeten natuurlijk niet als vervanging van de normale voeding worden gezien. Supplementen bestaan in meerdere vormen, zoals vitaminepillen en eiwitpoeder. Supplementen worden vooral door sporters gebruikt omdat die afhankelijk zijn van goede voeding. Daarbij kunnen supplementen vaak helpen.  Het nadeel aan supplementen is dat ze niet zo’n hoge voedingswaarde hebben als normaal voedsel. Dit is dus de reden dat het niet als een vervanging moet worden gezien. Ze bevatten bijvoorbeeld niet de belangrijke voedingsvezels die normaal voedsel wel bevatten. Maar supplementen worden natuurlijk niet voor niets gebruikt, ze dragen duidelijk bij aan een goede gezondheid, vooral voor sporters aangezien die het nodig hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het trainen.

Soorten supplementen

Er zijn verschillende soorten supplementen, dit is vaak in de vorm van poeder (eiwitpoeder), pillen (vitaminepillen) of capsules (creatine en vetverbranding). De bekendste soorten supplementen zijn eiwitpoeder, creatine, vetverbranders, vitaminepillen, pre- en post workout.

Eiwit supplementen worden vooral gebruikt door krachtsporters. Door hun manier van trainen worden de spieren erg belast en deze moeten goed kunnen herstellen en groeien. Voldoende inname van eiwitten is hierbij erg belangrijk, vandaar dat krachtsporters vaak hun inname van aantal eiwitten verhogen door middel van eiwit supplementen.

Creatine is ook een supplement in poedervorm, deze is echter niet alleen voor krachtsporters bedoeld maar ook zeker voor duursporters. Creatine zorgt onder andere voor meer kracht, energie en uithoudingsvermogen. Ook herstel je sneller tijdens het trainen en kun je dus meer presteren dan normaal.

Vetverbranders doen precies wat het zegt, het verbranden van vet. Deze supplementen worden dus vooral gebruikt door mensen die bezig zijn met het verliezen van gewicht.

Vitamine pillen worden niet alleen door sporters gebruikt maar ook door de normale persoon die wat extra vitamientjes kan gebruiken. Ook wordt het vooral door ouderen gebruikt, om de gezondheid te verbeteren.

Pre- en post workout betekent leterlijk voor en na de training. Pre workout wordt voor de training ingenomen, hierdoor krijg meer kracht, energie en focus tijdens de training waardoor je harder kunt trainen. Post workout zorgt ervoor dat je lichaam de nodige voedingsstoffen binnen krijgt die nodig zijn voor na het trainen.

Supplementen voor bodybuilders

Bodybuilders maken natuurlijk ook gebruik van de net genoemde supplementen, echter zijn er ook nog andere supplementen die juist alleen bedoeld zijn voor bodybuilders. Dit zijn testosteron boosters, groeihormoon boosters en antioestrogeen supplementen. 

Testosteron boosters zorgen ervoor dat het lichaam meer testosteron aanmaakt, trainingsprestaties zullen hierdoor verbeterd worden. Groeihormoon boosters zorgen ervoor dat het lichaam optimaal kan herstellen, en dus groeien. Antioestrogeen supplementen zorgen ervoor dat het mannelijke lichaam zo min mogelijk vrouwelijk hormoon aanmaakt, dit is natuurlijk het laatste wat je wilt hebben als een mannelijke bodybuilder.

10:55 - 5/7/2014


Last Page Next Page
Description
Afvallen kan op vele manieren, een snelle en goede manier is om gebruik te maken van fatburners.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Afvallen en voeding
- Alles over de verschillende soorten supplementen
- Alles over fatburners
Hosting door HQ ICT Systeembeheer