Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Afvallen met fatburners | Gemakkelijk en snel

Afvallen en voeding

Posted in vetverbranden

Afvallen is voor de gemiddelde persoon met overgewicht erg moeilijk, de motivatie is vaak ver te vinden, het gezond eten en al dat sporten is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is handig om te weten dat afvallen voor 70 % uit goede voeding bestaat en maar 30 % uit het sporten. Het eten is dus belangrijker! Je kunt dus ook goed afvallen zonder te sporten, maar door gezond te eten. Natuurlijk versnelt het sporten het wel, zoals krachttraining of sprinten. De algemene gezondheid staat voor een half uur per dag bewegen, als je wil afvallen moet je dit zeker omhoog halen. 

Wat moet je eten om af te vallen?

Er moet goed gegeten worden, goede voeding zorgt voor veel energie die je nodig hebt om te kunnen bewegen, en dus af te vallen. Deze energie moet via eiwitten, koolhydraten en vetten binnen gekomen worden. Deze energiebronnen worden alle drie op het lichaam verteerd op een andere manier. Al deze drie energiebronnen hebben een invloed op het vetverbranding en dus uiteindelijk het afvallen. Zo zorgen koolhydraten voor een langzame vetverbranding, hierdoor kom je dus gewicht aan. Gezonde vetten en eiwitten zorgen ervoor dat de vetverbranding juist sneller gaat, hierdoor verlies je dus eerder gewicht. Het is dus beter om eiwitrijke voeding te eten zodat het afvallen sneller gaat.

Voorbeelden van gezonde vetten en eiwitten zijn vis, vlees, eieren, zaden, noten en bepaalde groenten. Met dit soort eten zal je direct meer lichaamsvet verbanden.

Probeer zo min mogelijk suikers te eten

Suiker bevat niet één voedingsstof en bevat bijna alleen maar calorieën. Door suiker gaat het lichaam juist minder vet verbanden, het lichaam gaat dan juist vet opslaan! Dit is wat je wilt voorkomen met het afvallen.

 

Afvallen met het Paleo dieet?

Het Paleo dieet is een dieet dat gericht is op natuurlijke voeding, dit is namelijk het beste voor het lichaam. Het Paleo dieet is voor iedereen die af wil vallen of gewoon weg gezond wil eten! In Amerika heeft dit dieet al enorme bekendheid gemaakt, in Nederland is het nog niet zo bekend. Dit dieet is erg simpel, het gaat er bij het Paleo dieet niet om hoeveel calorieën je eet,  maar om wat je eet, de kwaliteit dus! Het Paleo dieet bestaat dus uit natuurlijke voeding zoals vlees, vis, groenten, fruit, noten en zaden. Het gaat er hier dus om dat je geen geproduceerd eten eet, maar alles puur natuur.

Paleo voorbeelden:

Alle noten zoals amandelen, cashewnoten, hazelnoten, pecanoten en walnoten. Alle groente, dus onder andere wortels, spinazie, broccoli, bloemkool en nog veel meer. Al het vlees, behalve het bewerkte vlees dat bijvoorbeeld ingeblikt is. Ook al het fruit hoort bij het dieet, dus appels, bananen, druiven en ga zo maar door.

11:13 - 1/11/2014 - comments {0} - post comment


Alles over de verschillende soorten supplementen

Posted in vetverbranden

Wat zijn supplementen

Supplementen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, het is een aanvulling op de voeding. Supplementen hebben meerdere voordelen, maar moeten natuurlijk niet als vervanging van de normale voeding worden gezien. Supplementen bestaan in meerdere vormen, zoals vitaminepillen en eiwitpoeder. Supplementen worden vooral door sporters gebruikt omdat die afhankelijk zijn van goede voeding. Daarbij kunnen supplementen vaak helpen.  Het nadeel aan supplementen is dat ze niet zo’n hoge voedingswaarde hebben als normaal voedsel. Dit is dus de reden dat het niet als een vervanging moet worden gezien. Ze bevatten bijvoorbeeld niet de belangrijke voedingsvezels die normaal voedsel wel bevatten. Maar supplementen worden natuurlijk niet voor niets gebruikt, ze dragen duidelijk bij aan een goede gezondheid, vooral voor sporters aangezien die het nodig hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het trainen.

Soorten supplementen

Er zijn verschillende soorten supplementen, dit is vaak in de vorm van poeder (eiwitpoeder), pillen (vitaminepillen) of capsules (creatine en vetverbranding). De bekendste soorten supplementen zijn eiwitpoeder, creatine, vetverbranders, vitaminepillen, pre- en post workout.

Eiwit supplementen worden vooral gebruikt door krachtsporters. Door hun manier van trainen worden de spieren erg belast en deze moeten goed kunnen herstellen en groeien. Voldoende inname van eiwitten is hierbij erg belangrijk, vandaar dat krachtsporters vaak hun inname van aantal eiwitten verhogen door middel van eiwit supplementen.

Creatine is ook een supplement in poedervorm, deze is echter niet alleen voor krachtsporters bedoeld maar ook zeker voor duursporters. Creatine zorgt onder andere voor meer kracht, energie en uithoudingsvermogen. Ook herstel je sneller tijdens het trainen en kun je dus meer presteren dan normaal.

Vetverbranders doen precies wat het zegt, het verbranden van vet. Deze supplementen worden dus vooral gebruikt door mensen die bezig zijn met het verliezen van gewicht.

Vitamine pillen worden niet alleen door sporters gebruikt maar ook door de normale persoon die wat extra vitamientjes kan gebruiken. Ook wordt het vooral door ouderen gebruikt, om de gezondheid te verbeteren.

Pre- en post workout betekent leterlijk voor en na de training. Pre workout wordt voor de training ingenomen, hierdoor krijg meer kracht, energie en focus tijdens de training waardoor je harder kunt trainen. Post workout zorgt ervoor dat je lichaam de nodige voedingsstoffen binnen krijgt die nodig zijn voor na het trainen.

Supplementen voor bodybuilders

Bodybuilders maken natuurlijk ook gebruik van de net genoemde supplementen, echter zijn er ook nog andere supplementen die juist alleen bedoeld zijn voor bodybuilders. Dit zijn testosteron boosters, groeihormoon boosters en antioestrogeen supplementen. 

Testosteron boosters zorgen ervoor dat het lichaam meer testosteron aanmaakt, trainingsprestaties zullen hierdoor verbeterd worden. Groeihormoon boosters zorgen ervoor dat het lichaam optimaal kan herstellen, en dus groeien. Antioestrogeen supplementen zorgen ervoor dat het mannelijke lichaam zo min mogelijk vrouwelijk hormoon aanmaakt, dit is natuurlijk het laatste wat je wilt hebben als een mannelijke bodybuilder.

10:55 - 5/7/2014


Alles over fatburners

Posted in vetverbranden

Wat zijn fatburners?

Vetverbranding is nodig voor het verliezen van gewicht, iedereen wil toch dat mooie strakke buikje en zo min mogelijk vet? Met genoeg training, beweging en een gezonde voeding is het niet al te moeilijk om vet te verbranden, dit is echter niet voor iedereen zo makkelijk. Een fatburner kan ervoor zorgen dat je wat sneller gewicht verliest. Dit supplement zorgt ervoor dat minder honger krijgt en je krijgt er meer energie van. Fatburners zijn verkrijgbaar in de vorm van capsules.

De inhoud van fatburners

In fatburners zitten stoffen die het metabolsime verhogen. Dit wordt gedaan met de volgende ingrediënten: Aspirine, L-Carnitine, Efedrine, Ginger, Rode peper, Forskolin, Green Thea, Kaneel, Caffeïne, Gurana en Synefrine. Dankzij de caffeïne krijg je meer energie en minder honger.

Hoe werken fatburners?

De capsule die je inneemt heeft invloed op je metabolisme en je energie. Deze capsules met de zonet genoemde ingrediënten verhogen de verbranding door het metabolisme te beïnvloeden. Het opgeslagen vetvoorraad zal sneller verbrand worden, dit doet het lichaam om jezelf voldoende energie te geven die nodig is voor de verhoogde stofwisseling. Hierna zullen deze vetten worden afgebroken. Een ander gevolg van de stoffen die erin zitten is het verminderend gevoel van honger, hierdoor kan je dus sneller afvallen.

Werken de fatburners wel echt?

Er is vaak twijfel over de werkingen van de fatburners, de meeste fatburners zijn zeker te merken in het lichaam. Dit is echter alleen op het begin, ze kunnen na een tijdje uitgewerkt zijn omdat het lichaam aan de stoffen gaat wennen. Hierdoor kan het dus zeker handig zijn, vooral op het begin zodat je snel gewicht kan verliezen, maar de vraag is dus hoe lang je er mee door moet gaan.

Kunnen fatburners gevaarlijk zijn?

Fatburners kunnen wel gevaarlijk zijn, als ze verkeerd worden gebruikt. Het kan zorgen voor bepaalde bijwerkingen. Aangezien de stofwisseling verhoogd wordt kan er een opgejaagd gevoel ontstaan, wat kan leiden tot een verhoogde hartslag, een hoge bloeddruk en dit kan zelfs leiden tot flauwvallen en geheugenverlies. Het kan zelfs zorgen voor een soort van verslaving van het product. Gebruik het dus met mate.

 

Fatburners met Ephedra?

Vroeger zat het ingrediënt Ephedra in de meeste fatburners, dit is een geneesmiddel dat de stofwisseling verhoogd. Omdat het officieel een geneesmiddel is mag het niet zomaar in supplementen zitten en verkocht worden. Tegenwoordig zijn de fatburners dus Ephedra vrij omdat het product verboden is in supplementen.

10:01 - 5/7/2014 - comments {0} - post comment


Description
Afvallen kan op vele manieren, een snelle en goede manier is om gebruik te maken van fatburners.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Afvallen en voeding
- Alles over de verschillende soorten supplementen
- Alles over fatburners
Hosting door HQ ICT Systeembeheer